Disney’s Frozen menu Scheveningen

Disney FROZEN de Musical menu Scheveningen ‘t Pannekoekenhuisje – Is het plan van jullie om naar het Afas Circustheater in Scheveningen te gaan? Dan kan de middag of avond zomaar beginnen of eindigen bij het Pannekoekenhuisje. Het Circustheater ligt op slechts vijf minuten loopafstand van het Pannekoekenhuisje.

 

Disney’s Frozen theatergasten komen iedere dag langs. We houden er rekening mee dat u op tijd in het theater moet zijn voor Disney’s Frozen. Als u voor of na Disney’s Frozen wilt eten dan hebben we een speciaal Frozen menu voor theaterbezoekers samengesteld. Natuurlijk kunt u ook op basis van de menukaart eten. We kijken uit naar uw komst in ons restaurant. Dit initiatief staat los van het theater en Disney.

  € 15

Het Disney Frozen menu is speciaal samengesteld voor AFAS Circustheater bezoekers.

 

Ons Disney Frozen menu zorgt voor heerlijk eten! We zien erop toe dat u op tijd bent voor de Frozen voorstelling bij het AFAS Circustheater. U kunt kiezen uit een aantal heerlijke voorgerechten en hoofdgerechten. Daarna nog trek? Een dessert naar keuze hoort bij de mogelijkheden.

Limonade, Appelsap, Fristi of Chocomel

Kinderpannenkoek Nutella, Naturel of 10 Poffertjes

Kinderijsje met Frozen verrassing

Reserveer het Frozen eten menu. Laat je voor of na het Frozen menu meeslepen door indrukwekkende musicals, concerten, familievoorstellingen en andere theatershows. Een bezoek aan het AFAS Circustheater Scheveningen in combinatie met ons Diney’s Frozen arrangement is een middag of avond om nooit te vergeten. Ons Frozen eten menu is gemakkelijk online te reserveren. Reserveer hier uw Frozen menu arrangement.theatermenu scheveningenfrozen eten scheveningen

theatermenu scheveningen